مراقبت و سلامتی

در مورد غذاهای کافئین دار چه میدانید؟

در مورد غذاهای کافئین دار چه میدانید؟

در مورد غذاهای کافئین دار چه میدانید؟ کافئین پرمصرف ترین محرک در جهان است. اگرچه فواید و کاربردهای زیادی دارد، اما در درجه اول برای کمک به مبارزه با خستگی و خواب آلودگی مورد توجه قرار می گیرد. غذاها و نوشیدنی‌های حاوی کافئین مانند قهوه، چای، نوشابه‌های کافئین‌دار، نوشیدنی‌های انرژی‌زا، ماچا، شکلات، گوارانا و یربا میت نیز ممکن است به کاهش علائم خستگی و بهبود هوشیاری و هوشیاری کمک کنند .

این اثر در درجه اول به دلیل اثر کافئین بر مغز شما است که با مسدود کردن گیرنده‌های آدنوزین عمل می‌کند و منجر به افزایش ترشح دوپامین و نورآدرنالین می‌شود. آدنوزین ترکیبی با اثرات خواب‌آور است، در حالی که دوپامین و نورآدرنالین دو ماده شیمیایی هستند که قلب و سیستم عصبی مرکزی شما را تحریک می‌کنند، بنابراین هوشیاری و تمرکز را افزایش می‌دهند

با این وجود، در مورد نوع محصولات کافئین دار انتخابی خود دقت کنید. برخی از آنها، مانند نوشیدنی های انرژی زا و نوشابه های کافئین دار، دارای قندهای افزوده بالایی هستند که ممکن است خطر چاقی، دیابت نوع 2 و بیماری قلبی را افزایش دهد.

به علاوه، در حالی که مصرف کافئین به طور کلی ایمن شناخته می شود، برخی از افراد ممکن است عوارض جانبی را در مصرف کافئین تجربه کنند که علائم آن از خفیف تا شدید متغیر است. علائم ممکن است شامل اضطراب، بی قراری، بی خوابی، ضربان قلب نامنظم و لرزش باشد.

خلاصه

غذاها و نوشیدنی های حاوی کافئین نیز ممکن است به کاهش خستگی و بهبود هوشیاری کمک کنند. با این حال، در حالی که کافئین به طور کلی بی خطر شناخته می شود، برخی از افراد ممکن است عوارض جانبی خفیف تا شدید را تجربه کنند.

ورزش، آبرسانی و خواب را فراموش نکنید

ورزش، آبرسانی و خواب کافی نیز کلید افزایش سطح انرژی شما هستند.

هدف از انجام توصیه های فعالیت بدنی

تحقیقات نشان می‌دهد که انجام توصیه‌های مربوط به فعالیت بدنی با بهبود انرژی و کاهش خستگی همراه است، حتی در صورت داشتن یک سبک زندگی غیرفعال. در واقع، ورزش اغلب به عنوان بخشی از درمان سندرم خستگی مزمن توصیه می شود – وضعیتی که با خستگی طولانی مدت، درد مفاصل، سردرد، مشکلات خواب، تمرکز ضعیف و مشکلات حافظه کوتاه مدت مشخص می شود.

دستورالعمل های فعلی فعالیت بدنی برای آمریکایی ها توصیه می کند که بزرگسالان 150 تا 500 دقیقه (2.5 تا 5 ساعت) در هفته فعالیت بدنی هوازی با شدت متوسط، مانند دویدن، رقصیدن، شنا و دوچرخه سواری داشته باشند. اگر در حال حاضر از نظر بدنی غیرفعال هستید، در نظر بگیرید که با فعالیت های با شدت کمتر شروع کنید و به تدریج تعداد و مدت تمرینات خود را افزایش دهید. (منبع)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *