سرطان

علل بروز سرطان پستان

علل بروز سرطان پستان

علل بروز سرطان پستان : علت دقیق اکثر سرطان‌های سینه مشخص نیست. محققان عواملی را یافته‌اند که خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می‌دهند. این عوامل شامل هورمون‌ها، انتخاب‌های سبک زندگی و عوامل محیطی است. اما مشخص نیست که چرا برخی از افرادی که هیچ عاملی ندارند، به سرطان مبتلا می‌شوند، در حالی که برخی دیگر که عوامل خطر دارند، هرگز به این بیماری مبتلا نمی‌شوند. احتمالاً سرطان سینه از طریق تعامل پیچیده‌ای بین ساختار ژنتیکی شما و دنیای اطرافتان رخ می‌دهد.

متخصصان مراقبت‌های بهداشتی می‌دانند که سرطان سینه زمانی شروع می‌شود که چیزی DNA درون سلول‌های بافت سینه را تغییر می‌دهد. DNA سلول حاوی دستورالعمل‌هایی است که به سلول می‌گوید چه کاری انجام دهد. در سلول‌های سالم، DNA دستورالعمل‌هایی برای رشد و تکثیر با سرعت مشخص می‌دهد. این دستورالعمل‌ها به سلول‌ها می‌گویند که در زمان مشخصی بمیرند. در سلول‌های سرطانی، تغییرات DNA دستورالعمل‌های متفاوتی می‌دهند. این تغییرات به سلول‌های سرطانی می‌گویند که به سرعت سلول‌های بیشتری بسازند. سلول‌های سرطانی می‌توانند به زندگی خود ادامه دهند در حالی که سلول‌های سالم می‌میرند. این باعث ایجاد سلول‌های زیادی می‌شود.

سلول‌های سرطانی ممکن است توده‌ای به نام تومور تشکیل دهند. تومور می‌تواند رشد کند و به بافت سالم بدن حمله کرده و آن را از بین ببرد. با گذشت زمان، سلول‌های سرطانی می‌توانند جدا شده و به سایر قسمت‌های بدن گسترش یابند. وقتی سرطان گسترش می‌یابد، به آن سرطان متاستاتیک می‌گویند.

تغییرات DNA که منجر به سرطان سینه می‌شوند، اغلب در سلول‌هایی که مجاری شیر را می‌پوشانند، رخ می‌دهند. این مجاری، لوله‌هایی هستند که برای انتقال شیر به نوک سینه طراحی شده‌اند. سرطان سینه‌ای که از مجاری شروع می‌شود، کارسینوم مجرایی تهاجمی نامیده می‌شود. سرطان سینه همچنین می‌تواند در سلول‌های غدد شیری شروع شود. این غدد که لوبول نامیده می‌شوند، برای تولید شیر مادر طراحی شده‌اند. سرطانی که در لوبول‌ها اتفاق می‌افتد، کارسینوم لوبولار تهاجمی نامیده می‌شود. سایر سلول‌های سینه می‌توانند به سلول‌های سرطانی تبدیل شوند، اگرچه این رایج نیست.

عوامل خطر

عواملی که ممکن است خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهند عبارتند از:

سابقه خانوادگی سرطان سینه. اگر والدین، خواهر و برادر یا فرزندی به سرطان سینه مبتلا شده باشند، خطر ابتلا به سرطان سینه در شما افزایش می‌یابد. اگر خانواده شما سابقه ابتلا به سرطان سینه در سنین جوانی را داشته باشد، این خطر بیشتر است. اگر چندین عضو خانواده شما به سرطان سینه مبتلا باشند، این خطر نیز بیشتر است. با این حال، اکثر افرادی که به سرطان سینه مبتلا می‌شوند، سابقه خانوادگی این بیماری را ندارند. سابقه شخصی سرطان سینه. اگر در یک سینه خود سرطان داشته‌اید، خطر ابتلا به سرطان در سینه دیگر شما افزایش می‌یابد.

سابقه شخصی بیماری‌های سینه. برخی از بیماری‌های سینه، نشانگر خطر بالاتر ابتلا به سرطان سینه هستند. این بیماری‌ها شامل کارسینوم لوبولار درجا، که به آن LCIS نیز گفته می‌شود، و هیپرپلازی آتیپیک سینه است. اگر بیوپسی سینه شما یکی از این بیماری‌ها را نشان داده باشد، خطر ابتلا به سرطان سینه در شما افزایش می‌یابد.

علل بروز سرطان پستان : شروع پریود در سنین پایین‌تر. شروع پریود قبل از ۱۲ سالگی خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می‌دهد. شروع یائسگی در سنین بالاتر. شروع یائسگی بعد از ۵۵ سالگی خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می‌دهد. زن بودن. زنان بسیار بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان سینه هستند. هر کسی با مقداری بافت سینه متولد می‌شود، بنابراین هر کسی می‌تواند به سرطان سینه مبتلا شود. (منبع)

لطفا مقالات مرتبط دیگر را مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *